Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
No ale to chyba na plus , przecież to chyba dobrze że jesteśmy oszczędne i pracowite ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton i Gabriel ... jestecie rewelacyjni, fajnie sie Was czyta cool !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Zdecydowanie, jeżeli Hilton sie zgodzi, to chce byc Jej promotorem. Z takim zaangazowaniem, wola walki, uporem, osobowoscia, nie widze innego rozwiazania, jak wywalczyc dla niej tylko to, co najlepsze, w i tak juz rozstrzygnietym juz na jej korzysc pojedynku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bardd)
Wiking
odpowiadam tylko z punktu jezykowego, za sex nie odpowiadam> Polizac cie Skal jeg slikke deg? Zrobisz mi loda: Vil du suge meg?
il
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bardd napisał:
odpowiadam tylko z punktu jezykowego, za sex nie odpowiadam> Polizac cie Skal jeg slikke deg? Zrobisz mi loda: Vil du suge meg?
il

A tak bedzie poprawnie JEZYKOWO? Vil du slikke meg? Skal jeg suge deg? To tak z punktu widzenia kobiety. ;B heheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
telemarek napisał:
Zdecydowanie, jeżeli Hilton sie zgodzi, to chce byc Jej promotorem. Z takim zaangazowaniem, wola walki, uporem, osobowoscia, nie widze innego rozwiazania, jak wywalczyc dla niej tylko to, co najlepsze, w i tak juz rozstrzygnietym juz na jej korzysc pojedynku.

Zgadzam się.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bardd)
Wiking
Brawo, Hilton. Gramatyka zdana!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bardd napisał:
Brawo, Hilton. Gramatyka zdana!
Kto wie, moze nawet perzejawiam dolnosci w kierunku nauki norweskiego i zapisze sie na kurs jak znajde czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Karolina Fajna
(Monica)
Wiking
Różowa dupa napisał:
Hilton bo może twoi koledzy nie robili minetek i dlatego dziewczyny nie odbierały więcej telefonu
A swoją drogą co dziewczyny sądzicie o połykaniu,ja lubię

Ja tez lubie i to Bardzo)))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Mozna za uszy , czasem oczywiscie jak jest czas to za wlosy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1